donderdag 8 oktober 2009

Hockeytweeling III ligt bij de uitgever

Hèhè, het derde deel uit de hockeytweelingserie is klaar en ligt nu bij de uitgever. Maar ook de vier proeflezers, die Hoog Spel ook hebben proef gelezen, hebben het manuscript ontvangen. Het zijn de eersten, na mij, die het verhaal lezen en dus is het altijd weer spannend hoe een verhaal door hen beoordeeld wordt.

Op 8 november, op de Antwerpse boekenbeurs, bespreek ik het verhaal met Iris. het leuke is dat daar ook de kinderen bij zijn waar ik een boek mee aan eht schrijven ben. Zij lezen het manuscript ook en ervaren dan hoe het is als een eerste editie door een uitgever wordt beoordeeld. Allemaal leuke dingen, dus.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

De hockeytweeling Ida en Martie van HGC MF4 kan niet wachten op deel 3. Ze hebben deel 1 en deel 2 al met veel plezier gelezen. Hup uitgever!

Anoniem zei

hey heb een vraagje hoe heet deel 3 eigenlijk heb er super veel zin in en ben zelf de grootste hockeyfan op aarde ;p haha

Anoniem zei

hey ik heb de zelfde vraag hoe heet het deel eigenlijk en zit met smart te wachten op deel 3

Anoniem zei

Het boek heet Rivaliteit anoniempjes! ;)

Ik heb even een vraagje aan de schrijver of als je dit leest en jij weet het antwoord ook goed!
Nou.. het is nu 9 juli 2010 en ik ben al naar een paar boeken winkels geweest maar zie hockeytweeling deel 3 nog niet en ze hebben hem ook niet heb het na gevraagd aan de kassière..
Wanneer komt het boek uit? Of is het boek er al of al te bestellen?

Zit met smart te wachten op het boek .. :) haha !